Uitgeven

nai010 uitgevers is specialist in het uitgeven van boeken op het gebied van architectuur, design en kunst. Heeft u een goed idee voor een publicatie? Laat het ons weten! Gebruik de checklist hieronder en beantwoord in ieder geval de volgende vragen.

Waar gaat het over? Een korte omschrijving van de inhoud.
Wat is er nieuw? Wat onderscheidt de publicatie van andere publicaties?
Wie is de doelgroep? Wat is het marktpotentieel?
Is er foto- of beeldmateriaal aanwezig?
Wie zijn de (beoogde) auteurs?
Op welke wijze kan de publicatie worden gefinancierd?
Wat is de planning? Wanneer moet het boek verschijnen?

De periode die nodig is om een publicatie tot stand te brengen verschilt per project. nai010 uitgevers werkt minimaal een half jaar vooruit. Alle publicaties worden opgenomen in de halfjaarlijkse aanbiedingscatalogus, waarmee ze onder de aandacht worden gebracht van nationale en internationale boekhandels, distributeurs en pers.

Elk voorstel wordt zorgvuldig bekeken. nai010 uitgevers behoudt zich het recht voor binnengekomen publicatievoorstellen af te wijzen. Toegezonden materiaal wordt niet geretourneerd.

stuur hier uw publicatievoorstel in
Download hier het formulier waarmee u uw publicatievoorstel in kunt dienen. Stuur het ingevulde formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

foreign rights

Please feel free to contact us with any questions regarding any foreign rights availability. Therefore you can use the Permissions Request Form. Please complete this form and return it digitally to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..